A.v.S. uit Woerden

Klankschaal Meditatie ochtend & Klankschaal Kundalini REIKI Coaching: Ik werd geroepen door een post FB om in je klankschaalgroep me aan te melden. De ochtenden zijn heerlijk ontspannen en geven mij energie, waarin je een begeleidende rol inneemt met een leuk clubje vrouwen. Door je positieve, ook wel een beetje stoere uitstraling (wat mij aanspreekt door een stukje herkenning van mij..), vertrouwen en je zachtheid wilde ik met jou verder werken.

Ik mocht een stuk uit mijn jeugd verwerken en je hebt me in contact gebracht met mijn vrouwelijke kwetsbare kant. Het inzicht kreeg dat ik ook best kwetsbaar mag zijn, niet altijd stoer hoeft te zijn… Heel fijn!!! Je bent anders dan al die andere coaches omdat ik, als coach, me in jou herken. Je geeft mij het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben! Blijf wie je bent! Je bent een super lief mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.