B. A. uit Heerwaarden

Access Bars: Ik voelde dat je me verder kon helpen op momenten dat ik ergens mee zat-geen stroming voelde-. Je werkt op een energetische liefdevolle wijze, waardoor je blokkades weghaalt bij mensen, zodat de energie weer kan gaan stromen. Zo werkte het voor mij ook!

Je hebt echt een GAVE! Je legt verbanden waar ik mee stoei naast dat wat je energetisch door krijgt. Heel prettig je vlotte manier van aanpak, je humor, je intuïtie en je nuchterheid. Je benoemt wat je gaat doen waardoor je me helemaal meeneemt in mijn ontwikkelingsproces!

Je consulten zijn waardevol voor mij omdat je me inspireert op energetisch vlak, je bent lekker down-to-earth – (eerlijk té zweverig haak ik 1/2 wege al af!) en je kan spiritualiteit toegankelijk maken voor velen mensen!

Als ik wat dichter bij zou wonen zou ik dolgraag jou als mijn coach willen ‘ín huren’ voor mijn lichamelijke APK -even op te laden- of blokkades weghalen, zodat er ruimte ontstaat om mijn plannen te manifesteren voor mijn bedrijf. Helaas lukt dit me niet maandelijks vanwege een drukke business, heerlijk gezin met 3 kids en hond. Dus kom graag als het weer nodig is!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.