Hypnotherapie

Technische informatie
Je wordt in een trance gebracht, waarbij je volledig de controle houd als individu. Je bent in staat om terug te keren in je eigen ‘binnen’ wereld. Hierdoor kunnen we naar het ontstaansmoment terug gaan van jou blokkade. De therapie is een zeer effectieve manier om tal van aandoeningen en problemen aan te pakken. Denk aan gewichtsafname tot pijnbehandelingen, van stoppen met roken tot angsten of fobieën zijn. Daarnaast biedt Hypnotherapie een uitkomst bij uiteenlopende fysieke en mentale klachten. Er zijn verschillende methoden die ik toepas afhankelijk van je situatie. De duur van een consult is 1 tot 1,5 uur.

Hypnotherapie is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar, zwakbegaafden en mensen die paranoïde of psychotisch zijn.

 

 

 

Jouw investering is 67,00 euro per uur om werkelijk de CHANGE te worden allereerst voor jezelf & vervolgens voor je omgeving! Weerstanden in patronen die je door de jaren heen hebt opgeslagen zijn niet 1,2,3 doorbroken en lastig om alleen te doorbreken. Uit de ervaringen van mijn klanten blijkt dat mijn unieke methode werkt vanwege de super positieve resultaten waar zij op zoek naar waren.

 

Vind je antwoord(en)
Tijdens het traject hebben mijn klanten hun antwoorden ONTdekt wat zij bij mij hebben gevolgd! Lees gerust de bijzondere ervaringen door. Mocht je nog twijfelen of onbeantwoorde vragen hebben, neem dan even contact met mij op. Ik praat je graag bij!

Boek een traject door  hier je naam en e-mailadres in te vullen.

Je ontvangt van mij een bevestiging per e-mail waarop we de 1ste datum gaan inplannen voor een consult in Hypnotherapie.

Jouw investering is  67,00 euro per uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.