J. K. uit Woerden

Traject VIP coaching & Klankschaal meditatie ochtend:  Even tijd voor mezelf om tot intense rust te komen en bij je eigen gedachten stil blijven staan waarin jij als begeleider ieder er laat ZIJN om ervaringen te delen. Zo kan ik ook van anderen leren. Ik kan het wat vaker doen vanwege de fijne instapprijs! Je raakte mij in je doen en laten en je inspireerde mij om ook eens naar mijzelf te kijken!

Je geeft me een fijn, vertrouwd en veilig gevoel, terwijl ik een persoon ben, die alles toch best spannend en moeilijk vind om mezelf bloot te geven. Je geeft mij alle aandacht, een luisterend oor en je oordeelt niet. De 1-1 consulten vind ik veel fijner want dat praat makkelijker voor mij. Ik ging altijd met een goed gevoel de deur uit. Je geeft mij elke keer weer iets nieuws mee om over na te denken, te verbeteren, te veranderen of om los te laten.

Je bent voor mij anders dan al die andere coaches omdat je niet bang bent om iets persoonlijks te delen waarvan je voelt dat de deling relevant is, je consulten zijn niet klinisch, zeer vertrouwd en tot slot voelt het heel veilig!

Je hebt me geleerd bepaalde gevoelens los te laten, geleerd mijn masker af te zetten en mezelf te zijn. Ik heb het als confronterend, verwarrend, vermoeiend, bevrijdend, rustgevend en geluk makend ervaren… OOK in die volgorde! Ik merkte tijdens het traject positieve veranderingen in mijn gedachten, mijn lijf en in mijn omgeving-er werd anders gereageerd-. Ik voel me NU sterker en ik sta meer in mijn kracht. Ik heb meer duidelijkheid gekregen in wat ik wel en niet wil, wat rustgevend is voor mij. Daardoor ben ik uiteindelijk gelukkiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.