L.W. uit Utrecht

Groep coaching: De OC (opleidingscoach Annemieke) heeft mij enorm geholpen door mij aan te moedigen vanuit mijn gevoel te praten. Ik heb nog zeker een weg te gaan, maar heb enorme stappen gemaakt congruent te communiceren. Ik heb het idee dat ik hierin afgelopen periode erg ben gegroeid. Vooral heb ik hard gewerkt aan de stukken: de ander belangrijker maken dan mijzelf, mijzelf wegcijferen en het niet waard zijn. Hierdoor heb ik veel meer rust gekregen, sta ik meer in mij kracht en mag ik er steeds meer zijn! Dit geeft me een geweldig gevoel, ondanks het soms ook heel moeilijk is om het vol te houden en niet te vervallen in mijn oude gewoontes (masker). Ik weet dat ik dit kan vasthouden als ik maar bewust blijf.

Ik wil mijn OC Annemieke hartelijk bedanken voor haar geweldige lessen, liefde en openheid waardoor ik zelf de mogelijkheid kreeg mijn hart te openen en mijn putdeksel een stukje op te tillen waardoor ik letterlijk meer lucht krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.