M. E. uit Woerden

Traject VIP coaching: Na ons eerste e-mail contact was er een klik en ik voelde dat je me begreep! Elk consult stond je open zonder oordeel, waardoor ik er mocht zijn in alle open- en eerlijkheid. Je vertelde me niet hoe en wat ik moest doen om inzichten te creëren, die hoe bijzonder ook, uit mijzelf kwamen.

Mijn groeiproces tijdens dit traject heeft me zoveel inzichten gegeven. Mijn zelfbeeld is verbeterd en mijn houding is 90 graden omgedraaid. Ik ben niet meer zo bang om gekwetst te worden…kortom mag gewoon mezelf zijn! Ik heb geleerd wat mijn zelfbescherming heeft gedaan naar de buiten wereld toe. Ik ben zo slecht nog niet…. Alle maskers mogen de prullenbak in!

Je bent een topper! Alles was waardevol wat ik bij je mocht leren, zien & voelen. Je hebt mijn leven veranderd. Daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn. Mocht er iemand zijn die worstelt met situaties als ik heb ervaren dan zal ik jouw naam noemen, want je kunt jezelf geen mooier cadeau geven!! M. E uit Woerden

Comments are closed.