M. K. uit Woerden

Traject VIP coaching: Jij was voor mij de juiste persoon om me te helpen. Ik ervoer diepe wanhoop en eenzaamheid. Ik had het gevoel iedereen en alles te kort te schieten. Mijn zelfvertrouwen ontbrak en ik had een zetje nodig.

Je licht sturende vragen, de ongedwongen gesprekken, diverse oefeningen en jouw persoonlijkheid boezemt mij vertrouwen in. Je nodigde me uit om nog dieper in mezelf te graven, bewust te worden van het feit dat ik er toe doe-met de volle overtuiging-. Je stuurde me de goede richting in, want ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug. Door deze positieve ontwikkeling voelde ik me als het ware lichter worden (van gemoed… niet van de kilo’s hoor!).

Je consulten zijn waardevol en heel bijzonder. Je hebt mij vertrouwen gegeven, waarop je uitspraken ontlokt en liefdevol dwingt om na te denken over bepaalde situaties. Ik sta nu bewuster in het leven, kan de hele WERELD aan! Ik denk meer aan mezelf en kom meer voor mezelf op! Ik ben van mening dat deze sessies me ook door de periode van ziek zijn (borstkanker) heeft geholpen. De positiviteit borrelt overal tussen uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.