Meest pijnlijke ervaring tot nu toe…

Het voelde alsof de bodem onder mijn voeten was verdwenen. Het was glad ijs waar ik me op bevond! En de meest pijnlijke ervaring tot nu toe…..ik voelde mijn passie niet meer en ik was missie-loos. Het voelde alsof ik (figuurlijk) een deel van mijn ledematen miste. Wat is er nodig? Wat kon ik niet zien?

 

Er waren 3 keuzes die ik de afgelopen periode heb gemaakt. Ik wilde authentiek zijn op alle vlakken en met name op het zakelijke vlak waar nog wat stukken liggen die de aandacht verdienen. Het onderzoeken van mijn onrust was een andere keuze, die ik maakte. En tot slot koos ik voor een dagelijkse vloeiende samenwerking met mijn intuïtie of te wel mijn hogere zelf.

 

Dat heb ik geweten…. Het was letterlijk en figuurlijk gewoon een waanzinnige vrije val de diepte in, een zwart gat waarvan je niet weet waar je terecht komt! Je voelt in de waanzinnige vrije val allerlei emoties als onzekerheid, machteloosheid en een intense pijn in je hart, die gepaard gaat met een onnoemelijk gevoel van downZIJN. Ik ben opnieuw gaan kiezen in deze vrije val, het zwarte gat met pijn in mijn hart.

 

In dit zwarte gat ben ik voor overgave gegaan, vertrouwen op het Universum wat zij in petto heeft voor mij en alert blijven op de signalen die ik kreeg. Ik wilde me niet vast pinnen op gedachten in de toekomst, verleden of projecteren op de buitenwereld (ben tenslotte degene die zelf alles creëert!). Innerlijk werk op mijzelf toegepast naast het downZIJN gevoel er te laten zijn. Ik heb werkelijk ALLES losgelaten wat ik zakelijk heb opgebouwd in de afgelopen 7,5 jaar. (Eén van de redenen dat je nog geen inspiratie e-mail hebt ontvangen na mijn 1 ste inspiratiemail in januari j.l.)

 

Gek genoeg kom je dan allerlei signalen tegen als artikelen, die je leest en inhoudelijk over mijn vrije val gaan. Gesprekken met hele lieve mensen die je helderheid geven zonder dat zij het wellicht weten. Maar zo gek is het niet… de Universele wetten werken ook voor mij in het zwarte gat.

 

Tot dat je ineens een knaller van een inzicht krijgt en een subtiele stroom voelt. Een stroom, het ontstaan van een klein riviertje, die bestaat uit een gevoel van mijn enthousiasme, motivatie en passie. Dit kleine riviertje wijst me weer de weg naar mijn missie! God wat ben ik intens blij dat het er nog is! Trots op mijzelf om vertrouwen te blijven houden, ondanks ik het gladde ijs voelde en steeds uitgleed!

 

Ik deel je mijn verhaal puur om je te inspireren om ook je stappen te nemen, die voor jou nodig zijn. Heel eerlijk vind ik delen van mijn verhaal over mijn vrije val best spannend, want uiteindelijk heb ik gistermiddag pas mijn subtiele stroom opgang voelen komen. Ik heb gekozen voor authenticiteit, waarvan ik vind dat mijn verhaal verteld mag worden.

 

Ik ben heel benieuwd of jij iets herkend in het stuk authentiek zijn, het kwetsbaar zijn om je eigen IK te laten zien aan de buitenwereld? Wil je het me hieronder laten weten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier kan je mijn GRATIS werkboek downloaden LIV je leven

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.