0%

Over mij

Het was zomer 2016…

Ik zat in de tuin met de zon op mijn huid en een kop koffie in mijn handen toen ik mijn visioen mocht zien! Ineens besefte ik dat ALLES wat ik heb meegemaakt nodig was om mijn eigen missie te dragen. Eindelijk werd me alles duidelijk. Tranen stroomden over mijn wangen van dankbaarheid.

Ik weet waar je vandaan komt, omdat ik daar ben geweest waar jij je nu in verkeert! Sterker nog, uit deze persoonlijke reis is mijn missie ontstaan om mensen te ondersteunen & aan te moedigen om de CHANGE van hun leven te maken!

Door mijn eigen verleden kwam ik in mijn burn-out terecht.  Vanaf deze periode heb ik me mogen ONT-wikkelen waarin ik mijn hardheid heb mogen verruilen voor mijn zachtheid. Mijn lichamelijke klachten mocht erkennen, die uiteindelijk verminderden tot zelfs verdwenen. En….ik kan je vertellen, er lagen vele pijnstukken, die ik niet wilde voelen, verborgen achter mijn masker!

 

Té krappe of té wijde jassen

Ik kan het heel sterk voelen bij mijn klant. Zodra iemand mijn praktijk binnenwandelt voel ik het meteen: een jas die veel té krap zit of té wijd is. Je wordt belemmert in je handelen of verdrinkt in het ritme van je leven.

Door de jaren heen heb ik mogen ervaren dat een té krappe jas of een té wijde jas niet de bescherming is die je nodig hebt om te overleven. Ik gebruik mijn jassen alleen door te voelen vanuit mijn hart. Dat gun ik jou ook! Doordat we op reis gaan wordt duidelijk wat maakt dat je doet zoals je doet en wordt jouw unieke jas vormgegeven, waardoor je weer gaat voelen vanuit je hart. In liefde zonder (ver)oordeel, besluit of conclusie moeiteloos in het leven kunt staan en doen waar je voor geboren bent

 

Wij zijn de parels voor de maatschappij!

Zo zie ik het voor me een maatschappij waarin we naast, met & voor elkaar liefdevol  kunnen leven, waarin vrijheid in diepste zin gevoeld of beleefd wordt. Heerlijk als je kunt zeggen: ‘Wat heb jij een mooie jas aan zeg! Kijk ik heb deze..’ zonder (ver)oordeel, besluit of conclusie! Toch super om dit aan onze kinderen door te geven?!

Dit is wat mijn coach zegt over mij:

“Je bent een integere lichtwerker -zo hoort het te zijn en daar kan menig ander nog een puntje aan zuigen-. Je bent kritisch naar jezelf toe op een gezonde manier… eigenlijk geef jij jezelf opbouwende kritiek waar je wat meedoet en KUNT! Chapeau in hoe jij naar jezelf durft te kijken! Je uitstraling is vertrouwd, liefdevol en je bent er met volledige aandacht bij!”

Waar houd ik van?

Ik mag moeder zijn voor  2 super duper kids en ben getrouwd met een hele lieve man! Humor is voor mij belangrijk. Inspiratie doe ik op door te lezen, workshops & opleidingen te volgen. Tevens blijf ik me ontwikkelen door maandelijkse coaching waar veel groei en inspiratie uit komt. Ik ben een creatief en sensitief persoon. Van mijn spirituele stroming (heldervoelendheid) wordt ik ZIELSblij waar ik als Rotterdamse heel nuchter in blijf staan. Het is fijn om mijn gaven te mogen gebruiken om de ESSENTIE te raken in alles wat ik doe, waar ik  geen onderscheid maak in privé of zakelijk!


Denk jij aan een samenwerking met mij of wil je voelen of
de ‘klik’ er is met mij?
Wil je meer helderheid hebben in het ritme van je leven,
hoe het zit met meer zelfvertrouwen of meer weten in hoe jij in je eigen kracht
kan gaan blijven staan? Klik hier om een GRATIS booster sessie aan te
vragen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

color
https://www.changesoulcoaching.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.changesoulcoaching.nl/
#9c7f92
style5
paged
Loading posts...
/home/changeso/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
e-mail
on
off