Stel je eens voor dat….

 

Een reiziger verdwaalt en komt per ongeluk in het paradijs op aarde terecht!
Het paradijs staat vol met prachtige bomen, allemaal wensbomen. Deze bomen vervullen al jouw wensen. De reiziger kijkt vol verwondering om zich heen en voelt dat zijn lichaam vermoeid is. Hij kiest een fijne plek onder een mooie wensboom, gaat zitten met zijn rug tegen de stevige stam van de wensboom aan en valt in diepe slaap.

 

Als de reiziger wakker wordt denkt hij, terwijl zijn maag knort: ‘Ik zou willen dat ik iets te eten had?’.
Onmiddellijk verschijnt de heerlijkste maaltijd voor hem. De reiziger eet naar hartenlust zijn buik rond. ‘Oh heerlijk een beker wijn als mooie aanvulling’, denkt hij voldaan. En plop…, nog voordat de reiziger iets bedacht of bewust iets voelde, had hij de beker wijn in zijn hand.

 

Al genietend van zijn beker wijn, begint er toch iets te knagen aan de reiziger….
Hij maakt zich zorgen. ‘Wat is dit?’, denkt hij, ‘een droom, of zijn er soms spoken die een loopje met me willen nemen?’. Direct verschijnen er griezelige spoken…’Ohhh help!’, denkt

de reiziger, ‘nu maken zij mij dood….’ En de man gaat…. dood.

 

De MAGIE van verbeelding!
Wat doen wij? Wij als mensen vinden het lastig om in de ONTvangst stand te staan. Om te kunnen genieten van wat we al hebben (gecreëerd) EN van wat we nog meer kunnen creëren! We zijn het gewoon weg niet gewend!

 

Op het moment dat we een verlangen voelen, komen er tal van denkpatronen naar boven net als de storytelling van Osho.
Herken jij dit ook? Interessant! En… wat maakt dat je juist die gedachte naar boven komt?

 

 

Ik ga je daar alles over vertellen as vrijdagmiddag 1 december, morgenmiddag van 13.00-16/17.00u.
Stel je eens voor dat jij een brug kunt bouwen van jouw persoonlijke wensen naar het nieuwe jaar 2018? Ik zorg ervoor dat je in beweging komt door je eigen KUNSTwerk in beeld te brengen voor 2018. Reken maar dat je tal van inzichten krijgt, die je helpen 2018 vorm te geven!

 

Of je nu ondernemer, een lief hebbende moeder bent, part-time werkt of alle dagen van de week volmaakt in welke richting van je dagelijks leven dan ook.
Er is geen onderscheid in privé of zakelijk, waarin je verlangens hebt! Je hebt het namelijk al in je, alleen weet je (wellicht) nog niet hoe je erbij kunt komen om ze werkelijkheid te maken! Ik gun je al jouw dromen in werkelijkheid!

 

Wat doe jij om je dromen in werkelijkheid te volgen? Wil je het me hieronder laten weten? Super leuk om je bijdrage terug te lezen!

 

Hier heb je toegang tot mijn GRATIS werkboek: LIV je leven

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.