Kickstart Worden wie je BENT!

de 5 sleutels naar vrijheid

 

 

Welke stap heb jij genomen of ga je nemen?

Of denk je bij jezelf het komt wel als het zo mag zijn? De laatste is een ‘trikkie-one.’ Te meer omdat we allemaal te maken hebben met de Wet van Aantrekking (WvA).

Stel jezelf de vraag: speel ik verstoppertje of is het echt echt echt iets wat niet of wel bij mij past om de stap te nemen.

Om alles eens op een rijtje te zetten, nodig ik je uit om aan mijn workshop Kickstart ‘Worden wie je bent!’ mee te doen.

 

Waar geeft de kickstart workshop helderheid in?

  • Je relatie
  • Je huidige baan
  • Afvallen
  • Je 'IK'
  • Je handelen
  • Je lichamelijk klachten
  • Je familie verwikkelingen

 

 

 

 

Mijn bijdrage aan…

Als Rotterdamse is ‘hart’ werken voor mij geen vies woord. Het heeft mij door alle jaren heen enorm veel waardevolle inzichten opgeleverd. 'Worden wie je BENT!' is een workshop die al dat moois van waardevolle ervaringen naast de huidige programma’s die ik volg, in zich heeft. Puur en alleen omdat ik mijn missie volg, LIEFDE de wereld in pompen. Dat wat ik zelf ben geworden, gun ik jou ook! Voor, al zeg ik het zelf, een hele fijne instap prijs.

 

 

Wat gaan deze 3,5 uur je brengen?
Het 'Worden wie je BENT!' workshop is zo opgebouwd dat je een schat aan inspiratie & inzichten naar huis gaat. Alles wat boven is komt drijven in de workshop geeft je een opstart in hoe jij als persoon staat in het leven. Door de combinatie van praktische oefeningen (DOEN!), kennis & creativiteit zal 'Worden wie je BENT!' helpen dat alles wat je geleerd hebt toe te kunnen passen in je dagelijks leven, zodat je letterlijk weer stappen kunt nemen in een LEVEN waar je voor bedoelt bent….

 

Je ontvangt nog een extra BONUS naast alle andere extra's in mijn Kickstart als je een afspraak maakt of een download ontvangt van één van mijn GRATIS diensten. Kijk snel verder als je wilt weten wat de BONUS inhoud voor jou!

 

'Worden wie je BENT!' is niet geschikt voor je als je:

Denkt dat alles uit de lucht komt vallen, waardoor je niets hoeft te doen en afwacht.

Geheel niet energetisch kunt ontvangen & ver- of beoordelend de wereld in kijkt.

Holistische gedachtegang niet de basis is of een basis kan worden in je leven.

 

 

 

 

Wil je meer te weten komen over jezelf welke bescherming je toepast, hoe energie werkt & wat gedachten met je kunnen doen?

Dan is de Kickstart workshop een GO! Geef je op via mijn e-mailadres. Je ontvangt van mij een bevestiging e-mail waarin alle informatie staat.

Nieuwe datum voor de Kickstart 'Worden wie je BENT!' is helaas nog niet bekend. Ik heb ruimte voor 4-6 deelnemers.

Ben jij degene die zich inschrijft voor deze super leuke & waardevolle workshop waar je gaat spelen op zoek naar wie je bent?

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Praktische informatie:

Datum:  2018
Locatie: Polanerzandweg 1 in Woerden
Tijd: 09.30-13.00u (inloop vanaf 09.15u)
Prijs: 27,00 euro incl. koffie/thee met lekkers
Neem mee: papier & pen voor notities

 

BONUS: verrassing....

 

 

Ervaringen:

  • De Kickstart ‘Worden wie je bent!’ trok mij aan, omdat ik meer bewust wil worden van wie ik aan het worden ben. Het was super om te doen! Een kleine groep, waar ruimte en aandacht was voor ieder, waardoor er al meteen een goede sfeer hing. De uitleg in de kickstart was heel duidelijk door tekeningen en schema’s. Door de passende oefeningen kon ik mezelf herkennen, was waardevol en confronterend te gelijker tijd. Toch merkte ik op, dat ik al aardig gegroeid ben. De groep is een mooie spiegeling geweest in stukken van mijzelf, waar ik (gelukkig) enige tijd geleden in zat. Ik kreeg veel herkenning en gaf mij het extra steuntje om op de ingeslagen weg door te gaan. De kickstart geeft mij moed, mij bewust wording dat ik weer een stap verder ben en een heel warm gevoel. Blij dat ik aan de kickstart heb deelgenomen het was een hele fijne ochtend. S. R. uit Utrecht

 

  • Ik moest voor mezelf een andere weg in slaan in worden wie ik ben. Klaar met alle woede en verdriet in mijn lijf! Ondanks ik het heel spannend vond, was de sfeer heel fijn en voelde me meteen op mijn gemak. Ik werd omringd door bijzondere mensen. Gek genoeg gaven mij alle oefeningen en informatie rust. Ik ervoer verwarring na afloop van de kickstart en te gelijker tijd mocht mijn verwarring er ook zijn. De kickstart heeft mij bewust gemaakt van de samenhorigheid met een gevoel van geliefd te zijn. Ik merk dat ik anders naar mijn negatieve gevoelens kijk, alhoewel ik het soms ook als veel en vaag ervaar. Maar goed dit is het proces. S. v. L. uit Woerden
https://www.changesoulcoaching.nl/wp-content/themes/carbon/
https://www.changesoulcoaching.nl//
#9c7f92
style5
paged
Loading posts...
#
on
none
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
e-mail